Φωτογραφικό Υλικό Επικοινωνία

Η Standard Μovers αναλαμβάνει με άψογα τεχνικό τρόπο και με εκπαιδευμένες ομάδες προσωπικού να φέρει σε πέρας τις εντολές έργου με αρτιότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει καλύπτουν απόλυτα όλες τις ανάγκες μεταφοράς.

Παρερχόμενες Υπηρεσίες

Οικοσκευή - Μετακομίσεις

Ο εξοπλισμός που υπάρχει σε κάθε οικία είναι κατορθωτό και εύκολο να μετακινηθεί στα χέρια έμπειρων τεχνιτών. Το σύστημα ονομάζεται από πόρτα σε πόρτα. Περιλαμβάνει την παροχή κατάλληλων υλικών συσκευασίας όπως:

Όλα τα αντικείμενα του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια την μεταφοράς τους καταγράφονται και αριθμούνται σε ειδικό κατάλογο (packing list) όπου αναγράφεται το είδος τους και οι χώρος παραλαβής τους. Ανάλογα με τον προορισμό των οικιακών σας αντικειμένων, χρησιμοποιείται είτε σιδερένιο κιβώτιο (container) για διεθνή ή εσωτερική οδική μεταφορά, είτε ξύλινο κιβώτιο (crate) για αεροπορική μετακίνηση.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε αμέσως τα αντικείμενα σας στον προορισμό, αυτά αποθηκεύονται κατά χρονική προτεραιότητα παράδοσης στους χώρους μας. Το ραντεβού που συμφωνούμε καθοδηγεί τις ενέργειές μας με σκοπό την τελική παράδοση των αντικειμένων σας στη νέα διεύθυνση που μας υποδεικνύετε και η κατάλληλη ομάδα συνεργατών μας εντός ολίγων ωρών παραδίδει και τοποθετεί τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε η λειτουργικότητα του σπιτιού σας να είναι άμεση. Η Standard ασφαλίζει τη διαδικασία μετακίνησης της οικοσκευής σας καλύπτοντας ενδεχόμενους κινδύνους μετά από συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και του εντολέα.

Εκατοντάδες μετακινήσεις οικοσκευών δεν αφήνουν αμφιβολίες για την εξαίρετη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών της Standard. Ενδεικτικά παραθέτουμε αναθέσεις εργασιών δημοσίων υπαλλήλων του Υπουργείου Αμύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Εμπορίου, υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Κοινότητος, του Ευρωπαϊκού Σχολείου, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δασκάλων, υπαλλήλων του ΝΑΤΟ - ΝAMSA, που μετατίθενται από την Ελλάδα στο εξωτερικό και αντίστροφα.

Επιστροφή στην κορυφή

Έργα Τέχνης

Κάθε έργο τέχνης αποτελεί στοιχείο πολιτισμού και επικοινωνίας. Η μετακίνηση και η συσκευασία του χρειάζεται εμπειρία, τεχνική, σιγουριά, και σχολαστικότητα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα τη Standard Movers, καθώς η προϋπηρεσία και το βιογραφικό της αποδεικνύουν ότι πολλοί επαγγελματίες και ιδιώτες μετακίνησαν και μετακινούν αντικείμενα τέχνης με την εταιρεία μας. Οι οίκοι ‘SOTHEBY’S’ και ‘CHRISTIES’ έχουν πολλές φορές δεχτεί τις υπηρεσίες μας.

Κάθε έργο τέχνης μετά από εκτίμηση των αντοχών του, συσκευάζεται και εγκιβωτίζεται κατάλληλα και ανάλογα με τον προορισμό του, έτσι ώστε να παραδοθεί άρτιο και ασφαλές οπουδήποτε. Απαιτεί ειδική και συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη, αναγνώριση της ταυτότητάς του από τον ανάλογο δημόσιο φορέα, απόδειξη κυριότητος της νομής και κατοχής του.

Πρακτικά είναι βέβαιο ότι είτε είναι πίνακας, πάπυρος, μάρμαρο, αντίγραφο, εκμαγείο, άγαλμα, εικόνα, αμφορέας, χειροποίητος καθρέπτης, είτε οτιδήποτε άλλο, θα έχει την ανάλογη υποστήριξη συσκευασίας και μεταφοράς.

Επιστροφή στην κορυφή

Αντίκες

Αντικείμενα με μεγάλη ευαισθησία στο χρώμα, στο λούστρο, στην ανθεκτικότητα, στη συντήρηση, αφού το πέρασμα του χρόνου έχει αφήσει τα σημάδια του αποδυναμώνοντας τη δομή τους, όπως για παράδειγμα πολυέλαιοι, πόρτες, έπιπλα, Ι.Χ., κ.α. μετακινούνται αφού εκτιμήσουμε την αντοχή τους.

Τα αντικείμενα αυτής της κατηγορίας συσκευάζονται με το πλέον ενδεδειγμένο υλικό, ώστε να έχουν την αναγκαία πλαστική παραμόρφωση και σταθερότητα ανάλογα με τις δυνάμεις τους κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους. Θέλει τρόπο, χρόνο, ασφάλιση και μπορούν να πάνε παντού.

Επιστροφή στην κορυφή

Ειδικά Αντικείμενα

Όλα έχουν τεχνική υποστήριξη μεταφοράς και συσκευασίας.

Επιστροφή στην κορυφή

Βιομηχανικές Μονάδες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μετεγκατάσταση βιομηχανικών μονάδων με τη μέγιστη ασφάλεια και με πλήρη ασφαλιστική ευθύνη. Η εμπειρία μας εγγυάται την αρτιότητα στην εκτέλεση της εντολής σας.

Μερικές από τις ήδη περατωθείσες εργασίες αφορούν:

Επιστροφή στην κορυφή

Αρχειοθετήσεις

Η Standard πραγματοποιεί μετεγκατάσταση αρχείων μεγάλων οργανισμών. Με πλήρη καταγραφή των φακέλων ή βιβλίων κατά τη διάρκεια του εγκιβωτισμού τους, μεταφέρει τον ανάλογο όγκο σταδιακά, επανατοποθετώντας το υλικό μεταφοράς μέχρι το συγκεκριμένο ράφι ταξινόμησης αλφαβητικά, σύμφωνα με σχέδιο αποτύπωσης.

Εταιρίες που μας ανέθεσαν την αρχειοθέτησή τους είναι:

Επιστροφή στην κορυφή

Εταιρίες - Γραφεία

Μετά την εντολή σας το εκπαιδευμένο συνεργείο της εταιρείας μας εγκιβωτίζει τα προσωπικά αρχεία και φακέλους του κάθε συνεργάτη σας, αποσυνδέει γραφεία, διαχωριστικά, PC, computer room, και τα μετακινεί χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη μεταφορά των γραφείων σας.

Ιδιωτικές εταιρίες που οφείλουν την μετακίνηση τους στην Standard:

Επιστροφή στην κορυφή

Οχήματα - Σκάφη

Όταν χρειαστεί όλα μετακινούνται με πλήρη ασφάλεια, προσδένονται, τακάρονται, ασφαλίζονται με παραλαβή και παράδοση στην πόρτα σας ή στον λιμένα σας.

Επιστροφή στην κορυφή

Γενικό Φορτίο

Το Γενικό Φορτίο μεταφέρεται σύμφωνα με τους εμπορικούς όρους που αφορούν συναλλαγή όπως CIF, FOT, FOB, DAF, EX FACTORY κ.α. Υπάρχει στόλος επικαθήμενων αυτοκινήτων για όλη την Ευρώπη με συνδυασμένη (combined) μετακίνηση ή απευθείας ή logistics παροχή.

Επιστροφή στην κορυφή

Γενικό Φορτίο

Η οικοσκευή σας μέχρι να εγκατασταθείτε στη νέα σας κατοικία μπορεί να παραμείνει στη Standard σε ειδικούς ασφαλείς χώρους με συναγερμό και παρακολούθηση. Σας παραδίδεται με έγκαιρη ειδοποίηση. Η Standard μπορεί να φυλάξει για εσάς ό,τι εσείς δεν μπορείτε, είτε αυτό είναι αντικείμενο οικοσκευής, είτε μηχάνημα, ΙΧ, μοτοσικλέτα, με μικρό κόστος.

Επιστροφή στην κορυφή