Έργα Τέχνης

Έργα Τέχνης

Κάθε έργο τέχνης αποτελεί στοιχείο πολιτισμού και επικοινωνίας. Η μετακίνηση και η συσκευασία του χρειάζεται εμπειρία, τεχνική, σιγουριά, και σχολαστικότητα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα τη Standard Movers, καθώς η προϋπηρεσία και το βιογραφικό της αποδεικνύουν ότι πολλοί επαγγελματίες και ιδιώτες μετακίνησαν και μετακινούν αντικείμενα τέχνης με την εταιρεία μας. Οι οίκοι “SOTHEBY’S”και “CHRISTIES” έχουν πολλές φορές δεχτεί τις υπηρεσίες μας.

Κάθε έργο τέχνης μετά από εκτίμηση των αντοχών του, συσκευάζεται και εγκιβωτίζεται κατάλληλα και ανάλογα με τον προορισμό του, έτσι ώστε να παραδοθεί άρτιο και ασφαλές οπουδήποτε. Απαιτεί ειδική και συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη, αναγνώριση της ταυτότητάς του από τον ανάλογο δημόσιο φορέα, απόδειξη κυριότητος της νομής και κατοχής του.

Πρακτικά είναι βέβαιο ότι είτε είναι πίνακας, πάπυρος, μάρμαρο, αντίγραφο, εκμαγείο, άγαλμα, εικόνα, αμφορέας, χειροποίητος καθρέπτης, είτε οτιδήποτε άλλο, θα έχει την ανάλογη υποστήριξη συσκευασίας και μεταφοράς.