Οικοσκευή – Μετακομίσεις

Οικοσκευή - Μετακομίσεις

Ο εξοπλισμός που υπάρχει σε κάθε οικία είναι κατορθωτό και εύκολο να μετακινηθεί στα χέρια έμπειρων τεχνιτών. Το σύστημα ονομάζεται από πόρτα σε πόρτα. Περιλαμβάνει την παροχή κατάλληλων υλικών συσκευασίας όπως:

  • Ο εξοπλισμός που υπάρχει σε κάθε οικία είναι κατορθωτό και εύκολο να μετακινηθεί στα χέρια έμπειρων τεχνιτών. Το σύστημα ονομάζεται από πόρτα σε πόρτα. Περιλαμβάνει την παροχή κατάλληλων υλικών συσκευασίας όπως:
  • χαρτοκιβώτια ανθεκτικά ακόμα και στη βροχή, που χρησιμοποιούνται στον εγκιβωτισμό των μικρών αντικειμένων που συνήθως αφορούν υαλικά, πιάτα, ποτήρια, διακοσμητικά, βιβλία, λευκά είδη, κ.λπ.
  • χαρτοκιβώτια ειδικά για τον ρουχισμό που πρέπει να μεταφέρεται κρεμαστός έτσι ώστε να μην τσαλακωθεί,
  • ρολά από χαρτί ή χαρτόνι, πλαστικά με εγκλωβισμένο αέρα ή όχι για την προστασία των επίπλων.

Όλα τα αντικείμενα του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια την μεταφοράς τους καταγράφονται και αριθμούνται σε ειδικό κατάλογο (packing list) όπου αναγράφεται το είδος τους και οι χώρος παραλαβής τους. Ανάλογα με τον προορισμό των οικιακών σας αντικειμένων, χρησιμοποιείται είτε σιδερένιο κιβώτιο (container) για διεθνή ή εσωτερική οδική μεταφορά, είτε ξύλινο κιβώτιο (crate) για αεροπορική μετακίνηση.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε αμέσως τα αντικείμενα σας στον προορισμό, αυτά αποθηκεύονται κατά χρονική προτεραιότητα παράδοσης στους χώρους μας. Το ραντεβού που συμφωνούμε καθοδηγεί τις ενέργειές μας με σκοπό την τελική παράδοση των αντικειμένων σας στη νέα διεύθυνση που μας υποδεικνύετε και η κατάλληλη ομάδα συνεργατών μας εντός ολίγων ωρών παραδίδει και τοποθετεί τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε η λειτουργικότητα του σπιτιού σας να είναι άμεση. Η Standard ασφαλίζει τη διαδικασία μετακίνησης της οικοσκευής σας καλύπτοντας ενδεχόμενους κινδύνους μετά από συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και του εντολέα.

Εκατοντάδες μετακινήσεις οικοσκευών δεν αφήνουν αμφιβολίες για την εξαίρετη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών της Standard. Ενδεικτικά παραθέτουμε αναθέσεις εργασιών δημοσίων υπαλλήλων του Υπουργείου Αμύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Εμπορίου, υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Κοινότητος, του Ευρωπαϊκού Σχολείου, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δασκάλων, υπαλλήλων του ΝΑΤΟ – ΝAMSA, που μετατίθενται από την Ελλάδα στο εξωτερικό και αντίστροφα.